evans Публикувано Февруари 12, 2005 Публикувано Февруари 12, 2005 навиарно всеки се е сблусквал с комшиите в фгода интересно ми е кой как се справиа с тиах Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1373 Цитирай
Sharky Fatass Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Абе според мен онзи топик е за други инструменти... барабаните са маи кам 100-125 Db. а това СЕ ЧУВА!!! Значи (според мен) - няма как да свириш в къщи на барабани (освен ако не живееш в самостоятелна къща - ама тези не са много - особено в София). Аз живея в панелка и каквото и да се опитвах да направя - резултата беше далеч от задоволителен - или всичкия саунд отива на кино (и съответно - забрави за "звукоизвличане"), или не е достатъчно тихо. Има начини да си изолираш стаята но не мислия че някои може и иска да вложи толкова средства и време в това. (За ефективна изолация ти трябват 2-3 слоя Дебела минерална вата отвсякаде, дървени конструкции, специални дюбели и най-вече перфектен монтаж - аз лично съм правил такава изолация но с неистови усилия, доста пари и съмнителен ефект.) За това - маи най-добре е да си намериш подходяща репетиционна и да се надяваш че ще запазиш ентусиазма си ако е далече и/или е скъпо. Сори - не е много розаво положението. :wall: Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 ... аз лично съм правил такава изолация но с неистови усилия, доста пари и съмнителен ефект.)... ще споделиш ли все пак за какви пари си говорим ?! Цитирай
Sharky Fatass Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Нямам ясен спомен - но направи си сметката: Цялата овърхност на стаята по 3 (за трите пласта) - Минерална Вата... Мисля че тя беше нещо като 20 лв/м2 За носещите плоскости - ниакакъв шперплат - 7-8 лв/м2 За дървената конструкция различни дъски и т.н. (не помня как са цените). За нов под (под него също вата - нали се сещаш)... И така... Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 малеее ... аз по добре да си купя място пред блока и да си направя гараж бтв по повод една друга тема ... дали мислите , че това може да реши проблемите поне донякъде ... Цитирай
Sharky Fatass Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Ами не знам... ако си склонен да сравняваш (за себеси) акустичните с електронните барабани (сори - нов съм още и не знам - но сигурно и тази тема е обсъждана) Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 че не могат да се сравняват не могат ... затова казах "донякъде" ... ама поне да си поддържаш формата ... знам ли и аз ... нека кажат хората с опит тук ... Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 много са гадни мама му стара!искам къща сред полето,никой да не ме закача Цитирай
evans Отговорено Февруари 27, 2005 Автор Отговорено Февруари 27, 2005 не бе пи4ове вие си мислите 4е си имам проблеми с ком6иите просто ми е интересно кой как се справиа ина4е и аз живеа в панелка но от 2 години свириа в една ку6та и ми е много добре а преди това какви проблеми сум си имал просто не ми се мисли Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Ми ааз мойте съм ги треснал в мазето под първия етаж на една къща ,но в Дупница ,а не тука)Комшиите са през 1 етаж,ама си знам че не ме обичат изобщо...По едно време ми пукаше....ам това беше едно време...Хеебал съм ги-еднаж се живее...Един от отсрещната къща заплашва да ми чупи тупаните-аз му казах да се пробва и той се отказа) Айдееее пеераси ...тъпи пенссиии Цитирай
rudibass Отговорено Март 1, 2005 Отговорено Март 1, 2005 Свиря тва което ги кефи ха ха ....бъзикам се...абе с ком6иите нема оправия все ще се яви некоя брадата баби4ка която ще направи открит телемост със 4енгелите и ще ти гостуват постоянно.абе бой по гратуните и тва е ....айде наздраве Цитирай
Sandro Отговорено Март 1, 2005 Отговорено Март 1, 2005 навиарно всеки се е сблусквал с комшиите в фгода интересно ми е кой как се справиа с тиах Много си зависи от комшиите...аз като свирех в къщи,ми беше много интресно как едни които живеят по-близо до мен не се оплакаха един път а други през 2 етажа идват и ми викаха полиция ...Та така и не можах да се справя с тях...надвиха ме те... Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Свиря тва което ги кефи ха ха ....бъзикам се...абе с ком6иите нема оправия все ще се яви некоя брадата баби4ка която ще направи открит телемост със 4енгелите и ще ти гостуват постоянно.абе бой по гратуните и тва е ....айде наздраве BAD TO THE BONE:) KILL`EM ALL:) Цитирай
Recommended Posts