Valio34 Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Здравейте,може ли да подхвърлите някоя нота и на мен.Целта ми е на Коледа да мога да изсвиря нещо на Йониката ми ако нямате за йоника може и за пиано.Моят Ймеил е : malkia_vali@abv.bg. Съжелявам за латиницата ЩЕ ВИ БЪДА ДЛАГОДАРЕН! Цитирай
lizardman Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Доскоро не го знаех, че я написва ежеминутно заради надвиснал провал на църковен коледен концерт.Голям праз! Аз моята последна композиция я написах ежесекундно! Цитирай
bel4e7y Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 някои може ли да ми прати нотите на jingle bells rock за пиано мс преджарително bel4eto1993@abv.bg Цитирай
neTep Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 Ще пратите ли някоя и на martin123456789@abv.bg Цитирай
noob_saibot Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Ако не съм нахален може ли и на мене.Е-мейлът ми е :saibottt@abv.bg Благодаря предварително.Весела Коледа Цитирай
sonq.ivanova Отговорено Ноември 11, 2020 Отговорено Ноември 11, 2020 Здравейте, дали на някои все още му се намират ноти за Коледен сън на Веселин Маринов? Благодаря Цитирай
Recommended Posts