TheRipper Публикувано Ноември 17, 2006 Публикувано Ноември 17, 2006 значи китарата ми е с 3 адаптера (единични) и почнах да им вуртя болчетата 6тото под тях има6е фолио о6те от когато я купих :think: ии те взеха да се мърдат нагоре надолу (а положението им когат я зех бе6е по високо от страната на 1,2 и 3-та струна , и по ниско от страната на 4,5 и 6-та)и вапроса ми е има ли разлика при звука не6то или ала бала...а ве обяснете ми 6то така се мърдат Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 17, 2006 Отговорено Ноември 17, 2006 (Редактирано) виж сега, задачата на тези болтове е точно тази - да регулират височината. когато го отвиваш или завиваш адаптера потъва или съответно изплува от тази страна. разликата - ако е далеч от струните звука отслабва. ако е близко е по-силен, но тогава състейна намалява, защото адаптерите по-силно влияят на струните с магнитите си и те по-бързо успокояват трептенето. това разбира се е относително....въпрос на експериментиране. нагласи ги така, че струните да не опират, когато са натиснати на последния праг - или най-добре 3-4 милиметра под струните желая ти успех :hello: Редактирано Ноември 17, 2006 от stratocaster Цитирай
Recommended Posts