Jump to content
Българският форум за музиканти

Sixx:A.M. Lifе Is Beautiful/Let's Go cover


jocker

Recommended Posts

Не съм свирил много отдавна, но пък и отдавна ми се иска да понауча нещо от тази моя много любима група, която за съжаление е доста непозната сред БГ рок феновете. Те всъщност не са и група в пълния смисъл на думата, защото никога не са имали барабанист, но сега в април започват американско турне с погряваща група Apocalyptica. Nikki Sixx, DJ Ashba и James Michael обаче са определено много талантливи пичове и трите досегашни албума (първите два концептуални- по книгите на Ники Сикс) на проекта SIxx:A.M. са страхотно музикално удоволствие за всеки рок фен.  Ще се радвам, ако някой се заинтригува и ги хареса след този клип... :music:
https://www.youtube.com/watch?v=RrIXgNIOP-w
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно изпълнение :)

 

Sixx: A.M. са ми много любима банда и се радвам, че има хора, която я познават и свирят. А относно барабанистите - така е. Нямат постоянен. Използвали са Тони Палермо от Папа Роуч за първите си концерти а сега ако не се лъжа свирят с Джеф Фаб.

 

Интересното е, че и Джеймс Майкъл и DJ Ashba са писали песни за Мотли. James има доста колаборации с Ники за New Tattoo и Saints of Los Angeles.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че откривам и други почитатели. Всъщност и аз като дърт Guns` и глем фен, бях до преди година много предубеден към DJ Ashba, докато 14 годишната ми дъщеря не ми каза: "Тате, този Ашба е голям пич, обърни му повече внимание!" Поразрових, послушах, попрочетох интервюта... Талантлив и много готин пич- спор няма! Както и другите двама...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.