jocker Публикувано Февруари 24, 2015 Публикувано Февруари 24, 2015 Не съм свирил много отдавна, но пък и отдавна ми се иска да понауча нещо от тази моя много любима група, която за съжаление е доста непозната сред БГ рок феновете. Те всъщност не са и група в пълния смисъл на думата, защото никога не са имали барабанист, но сега в април започват американско турне с погряваща група Apocalyptica. Nikki Sixx, DJ Ashba и James Michael обаче са определено много талантливи пичове и трите досегашни албума (първите два концептуални- по книгите на Ники Сикс) на проекта SIxx:A.M. са страхотно музикално удоволствие за всеки рок фен. Ще се радвам, ако някой се заинтригува и ги хареса след този клип... https://www.youtube.com/watch?v=RrIXgNIOP-w 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 24, 2015 Отговорено Февруари 24, 2015 Радвам се, че има някой в този форум, който не се изприщва при споменаване на Dj Ashba 1 Цитирай
UFO Romeo Отговорено Февруари 24, 2015 Отговорено Февруари 24, 2015 Страхотно изпълнение Sixx: A.M. са ми много любима банда и се радвам, че има хора, която я познават и свирят. А относно барабанистите - така е. Нямат постоянен. Използвали са Тони Палермо от Папа Роуч за първите си концерти а сега ако не се лъжа свирят с Джеф Фаб. Интересното е, че и Джеймс Майкъл и DJ Ashba са писали песни за Мотли. James има доста колаборации с Ники за New Tattoo и Saints of Los Angeles. 1 Цитирай
jocker Отговорено Февруари 24, 2015 Автор Отговорено Февруари 24, 2015 Радвам се, че откривам и други почитатели. Всъщност и аз като дърт Guns` и глем фен, бях до преди година много предубеден към DJ Ashba, докато 14 годишната ми дъщеря не ми каза: "Тате, този Ашба е голям пич, обърни му повече внимание!" Поразрових, послушах, попрочетох интервюта... Талантлив и много готин пич- спор няма! Както и другите двама... Цитирай
Recommended Posts