Red_Bull_Dog Публикувано Февруари 11, 2005 Публикувано Февруари 11, 2005 Като четях дългото описание на Ytse Jam за връткането на палките и по-специално преминаването от класическата към по-съвременната(matched) постановка ,се сетих да ви питам -коя използвате , коя ви е по-удобна и ако примерно владеете и двете коя при кой стил музика ползвате....Аз лично бях просветен и в двете,но класическата нещо не ми допада,макар че си има предимства доколкото си спомням....Любопитно ми е коя е преобладаващата тук във форума,защото общите ми впечатления са ,че по-съвременната е по-разпространена.... Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 90% от времето с matched grip, щото така съм се учил и така съм свикнал, но traditional е много удобно за някои неща, а и все пак е някакво разнообразие и затова напоследък се опитвам да се уча да свиря и така. Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 аз свиря на съвременната просто така ми е много по-удобно Цитирай
bradata Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 аз свиря на съвременната просто така ми е много по-удобно Цитирай
fake Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 и аз свиря mached както пове4ето от нас.Но искам да припомня че и тя си има поне 5 разновидности и всеки ти вкарва разли4ен филм как е по добре да се свири и е трудно да се открие коя ще е наи полезната за теб... Цитирай
Recommended Posts