G.Varbanov Публикувано Януари 22, 2015 Публикувано Януари 22, 2015 (Редактирано) С наближаването на зимното изложение NAMM 2015 започнаха да се появяват снимки на изложени нови модели. Ibanez Iron Label Fanned Frets 8-string: Съдейки по предходните модели от Iron Label серията, цената би трябвало да варира в рамките на 700 - 900$ Не ми харесва фактът, че отново са избрали EMG адаптери, които лично на мен ми звучаха малко мътни в Iron Label китарите от миналата година. Освен това soapbar формата на адаптерите прави избора на нови адаптери малко ограничен, а такъв има в последно време от Lundgren и Seymor Duncan. Двете фирми започнаха да произвеждат "slanted" (наклонени) адаптери заради големия интерес към multiscale инструментите. Мензурата най-вероятно е 28"-25.5" Съдейки по практиката на Ibanez в последно време, очаквам този инструмент да се появи в няколко различни финиша в рамките на 1 година. Очаква се до края на деня да се обяви още един интересен модел от тях. Надявам се да е от Prestige серията. Излязоха няколко лоши снимки на 7-струнен модел, Iron Label Fanned Fret 7. Очаквам по-добри снимки. Редактирано Януари 22, 2015 от G.Varbanov Цитирай
рахата Отговорено Януари 22, 2015 Отговорено Януари 22, 2015 (Редактирано) Ооо,да!Най-накрая голяма фирма да почне да прави китари с ветрилообразни прагове.Е, не се очакваше да е друга Имат страшен маркетинг от Ибанез.Иначе ЕМГ-тата и на мен не ми харесват,но явно това ще ми е първата 8-ца Топа изглежда да е ясенов,а ако и самото тяло е такова ще е още по-добре Редактирано Януари 22, 2015 от рахата 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 22, 2015 Автор Отговорено Януари 22, 2015 Да... на ашовец мяза топа :> 1 Цитирай
Recommended Posts