Aureliano Публикувано Февруари 11, 2005 Публикувано Февруари 11, 2005 Аз съм Аурелиано от Велико Търново, на 24 съм. Свиря на китара и пея, любимият ми стил е алтернативната музика - групи като Radiohead, Manic Street Preachers, Foo Fighters, Bjork, малко Coldplay. Но освен това харесвам по нещичко от всички стилове. И тангата на Астор Пиацола. Не количеството, а качеството е важно. Уча магистратура в НБУ. В компаниите обикновено говоря много на ум. Целта ми е да живея щастливо. Изработвам акустични китари, Харесвам Страдивари като майстор. Искам да свиря в група с голям процент надъхани непрофесионалисти, защото така се получават интересните неща. Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 И аз искам да сфиря в такфазе група. Ама немааа. Цитирай
pacman Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 (Редактирано) Изработвам акустични китари, Харесвам Страдивари като майстор. Добре си дошел коУега само дето аз се занимамвам главно с ел. китарджоци и басчета. Ногу яки неща си направил, бравуз!!! Особено ей тази китарка ме разби утсекъде: http://pg.photos.yahoo.com/ph/grimcho_e/al...m/ph//my_photos Редактирано Февруари 11, 2005 от pacman Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Абе аз искам да си взема китарка акустична че моята е кенц много. Колко струват твоите произведения? Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 se na борса го обърнахте вие ей... Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Привети жарки от консуматор на китарки... Цитирай
Recommended Posts