Danihell Публикувано Ноември 13, 2006 Публикувано Ноември 13, 2006 (Редактирано) Здравейте! Много ценна книга, която за съжаление се намира все по-трудно. Дали някой случайно, някъде не я е увековечил в електронен формат . п.с. Всъщност май трябва да е Парашкев Редактирано Ноември 13, 2006 от Danihell Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 Даниеле,стой мирен. http://forum.muzikant.org/index.php?&act=ST&f=22&t=311 Виж това,пък и утре ще ти я донеса в старомодно-консервативно-хартиен вариант. Цитирай
vlex Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 Точно срещу касата на Народния театър има една голямшка Успех! Цитирай
Rocko Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 (Редактирано) Начи.......май говорим за различни неща. Не говоря за "книжката" , а говоря за голямото издание, което е доста дебеличко като книга и мисля че струва 18лв в книжарницата до Народния театър. А тва другите "книжки" дет са по 6-8 лв са съкратени ученически издания, дет са пълен гъдел Пълното издание е около 400страници Редактирано Ноември 15, 2006 от Rocko Цитирай
niki123bg Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 Стана ми интересно - наистина ли има 2 тотално различни варианта на ТМЕ на Хаджиев? По-голямата какво има в повече? От къде може да се купи по-голямата? Цитирай
Vlad Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 (Редактирано) ...Не говоря за "книжката" , а говоря за голямото издание, което е доста дебеличко като книга и мисля че струва 18лв в книжарницата до Народния театър. А тва другите "книжки" дет са по 6-8 лв са съкратени ученически издания, дет са пълен гъдел Пълното издание е около 400страници Хм, от де тия идеи? По тези "книжки" /всъщност ЕТМ на П.Х. е само една/ 1-2 поколения български музиканти стъпиха на професионална сцена. Дали пък въпросното издание от 400 страници не е "гъдела"?! Аз лично не съм чувал за такова, ако може би ли ми дал точното му заглавие и автор, моля! Теорията е една и съща за всички, разликите са в нивото на осъзнаването и прилагането и в практиката. Влад п.п. "Сам-то я играть не умею,а вот советы давать-всегда пожалуйста!" В. Редактирано Ноември 16, 2006 от Vlad Цитирай
Recommended Posts