petiok Публикувано Ноември 13, 2006 Публикувано Ноември 13, 2006 Искам да попитам защо при запис на някой трак не ми звучи инструмента от синтезатора а вградените 127. Използвам синтезатор Касио и чрез него просвирвам SF2. Звуците излизат но след записа пак звучат вградените. Може би трябва да задам някъде настойка ... но не се сещам... Цитирай
de4o Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 ами естествено,ти не използваш звука на касиото,а само командваш звуковата карта po MIDI.ако искаш нещо по-сносно,инсталирай си виртуални модули на Roland ili Yamaha и нещата ще се оправят. Цитирай
petiok Отговорено Ноември 14, 2006 Автор Отговорено Ноември 14, 2006 Ами кажи ми по-подробно как стоят нещата - още не сам толкова в час и се нуждая от повече информация - от каде да ги дръпна и как точно става.Извинявай ако те затруднявам. Цитирай
petiok Отговорено Ноември 14, 2006 Автор Отговорено Ноември 14, 2006 забравих за картата - работя с Audigi 2 ZS ако има някакво значение Цитирай
Recommended Posts