bulby Публикувано Февруари 10, 2005 Публикувано Февруари 10, 2005 Абе усещам се, че просто непрекъснато си пея и това си е така от години наред. В стая си, в банята, някой път и навън се самозабравям и хората ме гледат странно Мисля, че имам някакви гласови заложби (дали са добри ли нищожни - не аз мога да преценя) пък и донякъде все нещо съм развил в гласа си покрай това неспирно попяване Имам нужда от някой, който не е задължително да е учител по солфеж или вокален педагог, може просто се е занимавал повече с поп/рок/джаз/т.н. пеене, от който да взема поне няколко съвета и да ми даде някакви насоки как да развия гласа си. Искам да науча и малко повече за самите техники. Защото засега знам само да си поемам въздух с корема и пак не знам дали го правя правилно Примерно мога да взимам ниски и средни тонове, но с високите засега се провалям с гръм и трясък и ми се ще да се развия малко в тази посока. Ако не се сещате за конкретен човек, приемам и всякакви обикновени съвети или пък сайтове с информация, книги (откриваеми на нашия пазар)... бе всичко полезно по темата П.С. Става въпрос предимно за чисто пеене, дрането не ме интересува особено Цитирай
assoass Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Оти не питаш Снежната!? Тя дава уроци Цитирай
bulby Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 Вярно ? Това не го знаех... Очаквам да се включи по темата тогава Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Ами - той Илийката каза вече...По принцип давам уроци,това е от около 4 години,ако решиш ела и ще видим дали ще се сработим. Цитирай
assoass Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) Я съм ти PR-а на теб бе, душа! Редактирано Февруари 10, 2005 от assoass Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Абе усещам се, че просто непрекъснато си пея и това си е така от години наред. В стая си, в банята, някой път и навън се самозабравям и хората ме гледат странно Мисля, че имам някакви гласови заложби (дали са добри ли нищожни - не аз мога да преценя) пък и донякъде все нещо съм развил в гласа си покрай това неспирно попяване Имам нужда от някой, който не е задължително да е учител по солфеж или вокален педагог, може просто се е занимавал повече с поп/рок/джаз/т.н. пеене, от който да взема поне няколко съвета и да ми даде някакви насоки как да развия гласа си. Искам да науча и малко повече за самите техники. Защото засега знам само да си поемам въздух с корема и пак не знам дали го правя правилно Примерно мога да взимам ниски и средни тонове, но с високите засега се провалям с гръм и трясък и ми се ще да се развия малко в тази посока. Ако не се сещате за конкретен човек, приемам и всякакви обикновени съвети или пък сайтове с информация, книги (откриваеми на нашия пазар)... бе всичко полезно по темата П.С. Става въпрос предимно за чисто пеене, дрането не ме интересува особено Ми бая уроци аудио съм качил. В ноти уроци има тема Цитирай
Ivan Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Абе усещам се, че просто непрекъснато си пея и това си е така от години наред. В стая си, в банята, някой път и навън се самозабравям и хората ме гледат странно Спокойно,разболял си се вече,а щом до тук си стигнал и по нагоре ще идеш..като наркотик е,продаваш мебели,техника...жената(това за жената е само за подсилване на ефекта)- в името на изкуството :inlove: и все има накъде да искаш още и още,достигането до фаза 'маниакалност" е култовият момент - тогава няма ограничения за набавяне на информация и опит - за всичко сам се грижиш,като да посадиш цвете е...може да не си добър ботаник,но във времето ставаш такъв и най доброто ръководство не би ти помогнало повече от това, което би ти казало самото цвете...тук отбелязвам 56% отклонение от темата и я плесвам отклонена, но с мерак ! Цитирай
Recommended Posts