YJM Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Моят опит да изсвиря това любимо соло. Оказа се доста трудно, поне за мен.btw Ще бъда много благодарен яко някой има верни ноти/таб и ги сподели. https://www.youtube.com/watch?v=Ua5cLcjlFLA 12 Цитирай
exxct Отговорено Декември 1, 2014 Отговорено Декември 1, 2014 Супер!Иначе, по верни ноти от твоите има само Митко Щерев, мисля! А бакинк трака от къде е? Цитирай
YJM Отговорено Декември 2, 2014 Автор Отговорено Декември 2, 2014 ^хахаха, мерси Бекинг трака ми го даде едно момче, което не познавам. Неговото изпълнение е доста по-класно, потърси в YouTube и ще го намериш... или ми пиши на Л.С. Цитирай
PlamenM Отговорено Декември 2, 2014 Отговорено Декември 2, 2014 страхотно соло и много добро изпълнение....това е то, мисленото соло )) Цитирай
Lazarov_l Отговорено Март 18, 2018 Отговорено Март 18, 2018 Здравей, Харесва ми солото....от няколго дни търся tablaturite му и никъде не откривам нищичко....а много искам да го изсвиря! Моля те, да ми напишеш това как го свириш !!! lazarov_l@abv.bg 1 Цитирай
Recommended Posts