Jump to content
Българският форум за музиканти

От къде да си купя клавиши за Casio?


yourkiller

Recommended Posts

трябва ми сравнително спешно да си купя няколко октави за динамичните клавиатури на Casio... имам един доста стар с няколко счупени клавиша, а имам нужда да го ползвам и не се чудя от къде бих могъл да си купя... като клавишите не са отделни и би трябвало да се копуват на октави или нещо от сорта... ако някой ми помогне ще му бъда много благодарен... стига ми да ме насочите към някой магазин примерно...

 

а да... говоря за София <_<

Редактирано от yourkiller
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей. Бих ти препоръчал да ги залепиш със силно тиксо - виждал съм лепени клавиши които си функционират нормално. Ако вече са липсващи, а не счупени мисля че в динакорд могат да ти помогнат - все ще се намери нещо от PSR сериите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не съм виждал да продават клавиши така отделно... В Динакорд преполагам, че предлагат, но само за Ямахите и то новите модели. Най-добре е да се опиташ сам да го поправиш, ако може... ако не...лошо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами клавирчето всъщнсот ме кефи и искам да го ползвам за свирене на живо и общо взето искам да мога да му разчитам на клавиатурата... 2те, които са му счупени в момента са точно лепени и нямам желание да ми се прецка нещо по сремдата на участие... някой има ли идея за друг магазин освен dynacord-а?

 

защото аз със лепените имам проблема, че и много безнея понякога по клавира и просто от време на време се посчупи нещо :godbless:

 

иначе преди преди години си купувах подобни клавиши, но вече ги няма... тогава си ги купих за нединамична клавиатура и трябваше да се адаптират... много тъпо... сега ми трябват такива и не мога да намеря

Редактирано от yourkiller
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми навсякаде кадето има сервизи би трябвало и клавиши да има. Проблема е че могат да те обрулят стабилно, а за Касио... честно казано освен Динакорд не знам други сервизи :godbless: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.