yourkiller Публикувано Ноември 10, 2006 Публикувано Ноември 10, 2006 (Редактирано) трябва ми сравнително спешно да си купя няколко октави за динамичните клавиатури на Casio... имам един доста стар с няколко счупени клавиша, а имам нужда да го ползвам и не се чудя от къде бих могъл да си купя... като клавишите не са отделни и би трябвало да се копуват на октави или нещо от сорта... ако някой ми помогне ще му бъда много благодарен... стига ми да ме насочите към някой магазин примерно... а да... говоря за София Редактирано Ноември 10, 2006 от yourkiller Цитирай
NoSoul Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Здравей. Бих ти препоръчал да ги залепиш със силно тиксо - виждал съм лепени клавиши които си функционират нормално. Ако вече са липсващи, а не счупени мисля че в динакорд могат да ти помогнат - все ще се намери нещо от PSR сериите. Цитирай
Yiwigi Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Аз лично не съм виждал да продават клавиши така отделно... В Динакорд преполагам, че предлагат, но само за Ямахите и то новите модели. Най-добре е да се опиташ сам да го поправиш, ако може... ако не...лошо! Цитирай
yourkiller Отговорено Ноември 11, 2006 Автор Отговорено Ноември 11, 2006 (Редактирано) ами клавирчето всъщнсот ме кефи и искам да го ползвам за свирене на живо и общо взето искам да мога да му разчитам на клавиатурата... 2те, които са му счупени в момента са точно лепени и нямам желание да ми се прецка нещо по сремдата на участие... някой има ли идея за друг магазин освен dynacord-а? защото аз със лепените имам проблема, че и много безнея понякога по клавира и просто от време на време се посчупи нещо иначе преди преди години си купувах подобни клавиши, но вече ги няма... тогава си ги купих за нединамична клавиатура и трябваше да се адаптират... много тъпо... сега ми трябват такива и не мога да намеря Редактирано Ноември 11, 2006 от yourkiller Цитирай
NoSoul Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 Ми навсякаде кадето има сервизи би трябвало и клавиши да има. Проблема е че могат да те обрулят стабилно, а за Касио... честно казано освен Динакорд не знам други сервизи . Цитирай
Recommended Posts