Fashion Публикувано Ноември 9, 2006 Публикувано Ноември 9, 2006 Здравейте всички. Мисля, че е време и аз да се представя на голямото музикално семейство. Така поне аз се възприемам хората в този форум. Моят ник е Fashion. На 36 години съм. Образуванието едва ли е от значение, но със сигурност е над задължителното за страната. Не е музикално, но се занимавам от 10 годишен с музика. Предпочитам да свиря на китара. Стилове музика които слушам: интересува ме всичко от хард рок до прогесив метъл. Досегашните реализирани проекти са двата записани албума на група Селект и множеството лайфове за съжаление до 98г. А нереализиран е още албума на ГОДО. Страничните ми интереси са много,защото упражнявам три професии. За съжаление музиката не е от тях, но ми е основното хоби.Работя в голяма шивашка фирма, оновната ми професия е модилиер на дрехи, предполагам се досетихте за ника. Това е на кратко за мен. Моето уважение към всички съфорумци. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Здравей! Приятно прекарване във форума. Тук със сигурност ще ти хареса, и ще го намериш за полезен! Русееееее... Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Привет, някой може би ще се поинтересува от направата на сценичен костюм Цитирай
Shagrath Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Добре дошъл! Много яка китара ... GIGER винаги ми е бил любимец ... Ако имаше 7 струнно изпълнение направо го омитах от раз ... Да те слуша и внимавай с боята Цитирай
Recommended Posts