LooneyToon Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 (Редактирано) Здравейте, в петък ще имаме акустичен концерт с групата и първоначалните планове бяха да се озвучаваме с микрофони. Днес бяхме в клуба да видим как стоят нещата и за жалост, положението е много зле. Поради липса на подходящи микрофони, се получава голяма микрофония и не може да се направи добро озвучение. Тъй като акустичната ми китара няма каквато и да било електроника, а по принцип има възможност да я прекараме през пулт, както днес пробвахме с втората китара, си търся да наема акустична китара с електроника за концерта. Гледах и варианти за някакви адаптери - това, по точно, но не знам доколко ще е надеждно. Ако има някой така добър човек да ми услужи за 1-2 дни с кухарка с вградена електроника, съм готов да заплатя някаква сума за удоволствието. В случай, че някой изявява желание, няма проблем да си оставя моята китара като гаранция, за да няма напрежение, хаха. Като цяло ще съм доволен от някое фендерче, нямам особени претенции, важното е да издържи 2 часа (горе-долу) свирене. И да не се разстройва след 1-2 песни. Вярвам, че ще извадя късмет с вас, дано да съм прав. :д За малко да забравя - може да пишете в темата, естествено, ЛС или на: тел. 0877992620 Редактирано Ноември 17, 2014 от LooneyToon Цитирай
Recommended Posts