tacho Публикувано Ноември 13, 2014 Публикувано Ноември 13, 2014 Здравейте, искам да събера комплект акустични барабани, но да бъдат озвучени не с микрофони, а чрез компютър и софтуер. Трябват ми тихи барабани за репетиция, да стават за студиен запис, както и за Live. Поръчах Alesis Trigger|iO и смятам да взема не толкова скъпи акустични барабани за тази цел. В момента проучвам какви чинели, кожи и тригери да подбера за да се получи добър външен вид на най-ниска цена. Някой от вас имал ли е възможност да види, чуе или свири на подобен хибрид? Цитирай
evans Отговорено Ноември 24, 2014 Отговорено Ноември 24, 2014 Скоро бях на лондонското дръм шоу и един кит ми грабна окото:тама някаква евтина серия,с меш кожи, тригери и тези чинели http://m.youtube.com/watch?v=P9qI19C6vXQ Като седнах направо ме отнесе Цитирай
evans Отговорено Ноември 24, 2014 Отговорено Ноември 24, 2014 Хубавото на тези чинелите е,че могат да се включат към всеки модул Цитирай
Recommended Posts