jicata. Публикувано Ноември 8, 2006 Публикувано Ноември 8, 2006 Може ли някой да ми каже каде се продават сетове на Paiste във Варна???Важно е!!Спешно ми трябват!! Благодаря предварително!!! Цитирай
jicata. Отговорено Ноември 8, 2006 Автор Отговорено Ноември 8, 2006 Цена някфа да ми кажеш...ориентираща Цитирай
jicata. Отговорено Ноември 8, 2006 Автор Отговорено Ноември 8, 2006 и ако можеш да ми обясниш каде се намира Динакорд...ще сам ти краино благодарен Цитирай
Egon Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 Ако за това говориме: ВАРНА ул."Любен Каравелов" 31 тел.: 052/64 33 20 ПРИЗМА-ЕС" ООД ул."Васил Друмев" 47 тел.:052/68 48 53 http://www.prisma-ls.com e-mail:light@prisma-es.bg Ма не съм сигурен. Провери си пич. Аре успех. Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 ам не знам аз съм от София и само знам че има и във Варна магазин на Динакорд, сори ма повече инфо нямам Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 (Редактирано) Dynacord -варна се намира фронтално срещу гърба на икономическия университет (ВИНС) от северната страна ,в съседство до кафене Баркод, има едни черни метални стълби и по тях... от там само нови чинели , на старо при левито (някаде около христо смирненски даскалото мисля), до самият муз.магазин има такъв за месни изделия "Брадърс Комерс" или нещо такова , друг вариант при Канев в посока автогарата срещу Експресбанк от другата страна на бул."Владислав" разбирай страната откъм колхозен пазар. и при мати , "дупката" зад хотел черно море . Редактирано Ноември 9, 2006 от AccesS Цитирай
Recommended Posts