eL_NinYo Отговорено Ноември 11, 2006 Автор Отговорено Ноември 11, 2006 Ако са се оправили нещата-това е добре.Щом Жоро подължава да е озвучител - това е най-добре(както за тези,които сеирят,така и за тези,които слушат) Евала Жорка за професионализма и отдадеността ти
bombjack Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 мерси пич ! тряа посвириме някой път заедно няа само с ГЕО да ми свириш пък може и да врътнеме нещо .....еи така по детски .....колкото мога де )))))))) знаеш, че си по-добър
eL_NinYo Отговорено Ноември 11, 2006 Автор Отговорено Ноември 11, 2006 на белот съм по-добър Има само можещи и неможещи,няма по-добри
Elly Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 Искаше ми се да постна само емотиконките, но е против правилата, затова ги поствам с тази "прелюдия": Това ми е чувството към случая, по-точно към неговата развръзка, както и към Жоро и конкретно към поста му по темата:
ronia Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 Може да съм българка, ма много обичам хепи-ендове като този
Recommended Posts