Katsko Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 ми то във Фенса напоследък никога не се знае със сигурност отговора на тоя въпрос
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Автор Отговорено Ноември 7, 2006 С оглед на последните събития-един съвет от мен : Ако искате да сте добре дошли там - Само Левки :exclaim: :green:
Katsko Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 не знам кви са последните събития там но такива се случват от време на време, като например: веднъж некво лайно на име Бубака(виден фен на Левски както се оказа не че има някакво значение)ми скочи с две негови дружки да ме бие понеже му беше некво меланхолично-пияно, но както t-rex и други свидетели могат да потвърдят се изненадА неприятно особено едното му аверче.интересното беше че до ден днешен не съм получил адекватно извинение което е още по-странно имайки в пред вид че по време на инцидента бях озвучител.но така става когато едно заведение пести от охрана.Геша разчита че клиентите са пичове но лайнари винаги се намират а и най-големия пич в лош момент се държи неадекватно.и все пак Фенса си е яко място със собствен неповторим чар
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Автор Отговорено Ноември 7, 2006 Да,последният път като отидох,групата(съвсем нарочно няма да ползвам имена) не свири,защото барабаниста бил ЦСКА-р ! Вече и аз няма да свиря там Никак не оспамихме темата,а ? Айде Ели - цъкай бутона :hello:
tupoto kopele Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Бах му, че тогава другия път като свиря там ще си взема една стойка повече
bombjack Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 ...аз ще кажа да сме живи и здрави всички !!! музиката е велико нещо ....!!!!
Elly Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 (Редактирано) Абе зачудих се аз още в понеделник как не се е отворила нова тема в говорилнята за ФЕНС :killyou: , а то какво било - чакахте удобно местенце... :green: Мда, случаят е доста.. как да кажа... детски , колкото и тъпо да звучи. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно... :wall: А направо с тия изказвания се почувствах доста тъпо, че не заявяваме и ние моментално отказ от изяви. :stop: Ама сега какво да направим - всеки има своя дума, на която преценява дали да държи (или не де)... Няма да ви агитирам да идвате, в никакъв случай! Просто се почувствах длъжна да се включа в темата... по темата... абе стана тя една... :think: Според мен не трябва да се трие. Въпросът не е маловажен. Може би да се отдели? Редактирано Ноември 8, 2006 от Elly
tupoto kopele Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 Какво толкова е станало във Фенс ???
Elly Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 Айде де, кажете на човека! Че сега като препрочетох, наистина звучи мнооооого загадъчно...
Свилен Бас Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 Айде де, кажете на човека! Че сега като препрочетох, наистина звучи мнооооого загадъчно... Кажете и на мен
tupoto kopele Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 И кво барабаниста бил ЦСКА-р и за тва групата не свирила...ама защо? Как? Коя група? Как може така?
Recommended Posts