Black Bird Публикувано Октомври 10, 2014 Публикувано Октомври 10, 2014 Надявам се да Ви хареса! Поздрави, Дими https://soundcloud.com/diminalbantov/dimi-nalbantov-acoustic-inspiration 12 Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 Страхотно парче и изпълнение, поздрави...навя ми спомени за хубав акустичен джем на Боби Зашев преди години.... https://soundcloud.com/raidovski/summer-rain-jam Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 11, 2014 Отговорено Октомври 11, 2014 (Редактирано) You made my day! Мно-го ми хареса, ама мно-го! Нали мога да си го чуя още 8 пъти?!? Между другото, искам диск на "Гора" (ще пиша ЛС)... ^Хм, Телериг, на мен не ми напомня на никой от джемовете на Боби Зашев (доколкото някога ги изкълвавах "от кора до кора"), ама това беше в толкова древни времена, че май нямам шанс да си освежа паметта. Едит: Опа, извинявам се, ти си пуснал линк. Вече съвсем не ми прилича. Редактирано Октомври 11, 2014 от Angelina Sekulova Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 11, 2014 Автор Отговорено Октомври 11, 2014 Благодаря Ви! Сега чух изпълнението на Боби. Страхотен е!!! Поздрави на всички! Весела и слънчева Събота! Цитирай
Бицев Отговорено Октомври 11, 2014 Отговорено Октомври 11, 2014 (Редактирано) Дими, много добри работи, браво![emoji106] За 'Гора' също ще ти пиша. АнгелинО! (Здрасти) Защо ме караш да влизам със заяждане?! [emoji12] [emoji4])) Човекът не каза, че 'прилича', а му 'навява спомени', има разлика. Темата мелодично и хармонично не прилича, обаче китарки, виртуозно изсвирени, добър акустичен звук добре записан, лежерно темпо и настроение... асоциации, бе! На мен логото на една технологична фирма оня ден ми 'навя спомени' за мириса и вкуса на чеверме в Родопите по Гергьовден. Иначе хич не прилича А музиката какви асоциации е способна да поражда, нима не знаем?.. Приятен уикенд! [emoji106] Редактирано Октомври 11, 2014 от Бицев 2 Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 11, 2014 Отговорено Октомври 11, 2014 Асоциации и картини - точно това се опитах да кажа, Благодарско, Бицев! Нямах предвид хармония или нещо друго. Да живее хубавата музика, която създава картини и асоциации! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 12, 2014 Отговорено Октомври 12, 2014 Бицев, здрасти... (Откъде изкопа тия грамадни емотикончета в стил: "Тука корабче плува ли?" Завижд. ) Види се, събрахме се, да нищим на Дими вдъхновяващата мелодия, която явно разрина някои наши... фосилизирани форумни спомени и дъхави гастрономически асоциации (само в твоя случай). Вместо да си спорим безкрайно какво е искал да каже Телериг, аз просто вдигнах и другата тема, за да държим дискусията чиста.Пък и ако Телериг не беше изсвирил каквото е изсвирил (чудесно и забравено!) и не беше казал каквото е казал , най-вероятно нямаше изобщо да си намерим повод да се вихрим, така че аз съм му благодарна. Приемам, че сравнението е между две виртуозни акустични китари и се присъединявам към наблюдението, че Black Bird е създал прекрасна и жизнелюбива мелодия, която ми звучи хем радостно, хем умозрително на места. А никак не е повърхностна като замисъл и изпълнение - поетична работа! Изслушах си я много пъти. Щото ми създава ведрост и мускулен тонус... да си подскачам на един крак после. (Докато ти се храниш...). Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 13, 2014 Автор Отговорено Октомври 13, 2014 Приятели,благодаря Ви за добрите коментари и позитивизма!!! Успешна седмица на всички!!! Цитирай
Dan Отговорено Октомври 26, 2014 Отговорено Октомври 26, 2014 Супер е мелодийката, малко ми напомня на една песен на Crowded House - Don't Dream It's Over. Цитирай
Recommended Posts