Topsun Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 по последна информациа сайта на групата ще работи след една седмица!аз ще пиша като проработи и там ще може да чуете и видите интересни неща. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 14, 2005 Автор Отговорено Февруари 14, 2005 новина около групата ми е че вече свършихме работата около втория ни сингъл и искрено се надявам да го чуете скоро Цитирай
EmchoDT Отговорено Февруари 23, 2005 Отговорено Февруари 23, 2005 Браво Иво!! Най-накрая да ви чуя парчето!! Определено е добро !!! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 23, 2005 Автор Отговорено Февруари 23, 2005 сега обмизляме да пуснем клипа на това парче в кофти резолюция в същия сайт,който мойете да разгледате тук,но незнам кога ще стане.надявам се да е скоро. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 23, 2005 Отговорено Февруари 23, 2005 Много приятно парче, поздравления Къде сте го миксирали обаче? Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 23, 2005 Автор Отговорено Февруари 23, 2005 записвано е в стейн студио Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 23, 2005 Отговорено Февруари 23, 2005 Браво добре е записа А идеята да се чува на определено време rafter.data.bg е много яка! И аз ще го направя в някое мое парче хахахахахах (шегувкам се де надявам се имаш чувств за хумор ) Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 23, 2005 Автор Отговорено Февруари 23, 2005 наистина е по-добре а го има,защото ако искаш да го си го имаш,трябва да си го купиш.евала на този който го е качил в нета евала рафтър Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 наистина е по-добре а го има,защото ако искаш да го си го имаш,трябва да си го купиш.евала на този който го е качил в нета евала рафтър хей тва парче го чух по "Хоризонт"..якоооооооооо Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Доста приятно парче .Едно спокойно и "меко" ,доста ефирно..Кефи ме.Определено ше чакам да дойде и 2рото.. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Доста приятно парче .Едно спокойно и "меко" ,доста ефирно..Кефи ме.Определено ше чакам да дойде и 2рото.. прав си копеле точно това мислих да напиша Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Топсън, поздравления човече! Парчето е много добро! Давай още да слушаме! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 скоро ще чуете и второ парченадявам се да е наистина скоро де Цитирай
bulby Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Чак сега го чух. Наистина е страхотно парчето ! И като запис, хармонии, вокали - всичко ! Чудя се защо по ММ не пускат такива като вас вместо група ТЕ и подобни... Цитирай
Recommended Posts