Topsun Отговорено Февруари 28, 2005 Автор Отговорено Февруари 28, 2005 абе пускат ама много рядко Цитирай
Mandalay Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Яко е парчето. Слушах ви още лятото някъде... мисля че беше на Рок в Рила, ако не се лъжа.... Като качите още нещо в нета, давай линк :guitar: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 дай да чуем някое не комерсиално парче Цитирай
Topsun Отговорено Март 10, 2005 Автор Отговорено Март 10, 2005 за парче в нета да качваме,не знам,да се чуят други парчета-всичко си има време P.S.Mandalay,в коя група свириш?познаваме ли се? Цитирай
vovcho Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Малко ми напомня на добрите стари East 17. Като музика де Цитирай
Topsun Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 якосега чета какво сте ми написали и ми стана много яко,та реших да си изразя емоцията. Цитирай
Polyphone Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Топси, само не проследиих в текста - "когато тя желае" - ама какво? Цитирай
Topsun Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 ами доста е индивидуалнонека жените във форума да кажат.аз не ги разбирам тези неща P.S.Polyphone - и аз за същото си мисля,ама...като се има в предвид,че жена го е писала текста.... Цитирай
```````` Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Topsun а откъде всъщност мога да изтегля цялата песен Цитирай
Topsun Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 на първия ми пост пише тук.от там Цитирай
```````` Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 добре....лека несъобразителност:") извинявам се:")) Цитирай
minddwell Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Ей, на!... Добре, че е тоя форум да стигнат и до мойта блек-металска душа разни шукарийки!.... мммм... таз дума в устата на Вазов мое да зфучи силно, но казано за вас е слабо... направо нямам думи. Ако ти кажа,че нямам за кфо да се фана (кат недостатъци де...иначе си имам :violin: ) нема да прозвучи готино, ама тъй го усещам аз. Белослава я слушам, кефи ме... ама тва по нищо не отстъпва... пък хич не съм ви чувал...просто някоя компания губи в момента яко, като не ви издава! Аааа... влюбен съм в баса! Не че е плейбоя на групата, ама мноо благинарно ми се плъзга от ушите към мозъ4ните гънки Цитирай
Topsun Отговорено Април 1, 2005 Автор Отговорено Април 1, 2005 за всичко си прав приятелю minddwell,но такава е реалносттана басиста ще предам похвали. Цитирай
Topsun Отговорено Април 2, 2005 Автор Отговорено Април 2, 2005 айде дедамите във форума нищо не казват..... Цитирай
mila_kara Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 Слушах песента няколко пъти, най-вече заради текста.Музиката я оцених още от първия път.БРАВО! Какво желае тя?Ами, най вероятно да го извади от прозрачно - синьото мълчание, в което е потънал.Или пък...тя си знае. Все едно! Ние знаем, че песента е хубава. :hello: Цитирай
Recommended Posts