crimzy Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Здравейте! Проблемът е следният: инструментът не може да се изключи след като е включен веднъж. Единствено може да се спре чрез прекъсване на захранването от кабела. От доста време е така. При включването няма никакъв проблем, работи си без забележки, но когато стане време за изключване бутонът не работи; сякаш изобщо не го натискам. Започна да дава дефектът малко след като изтече гаранцията и за това не съм го носил на ремонт, а и не ми беше такава пречка преди, но след като му направя стойка кабелите ще останат скрити отзад и няма да мога да го изключвам. Ако някой има някаква идея как мога да го поправя, ще му бъда благодарен! Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 29, 2014 Отговорено Септември 29, 2014 Здравей. Аз имам същия, но нямам такива проблеми. Може би, защото е нов. Възможно е бутонът да се е повредил. Обикновено са от този или подобен тип: http://export.rsdelivers.com/product/apem-components/dtsmw65nv/brown-washable-tactile-switch-spst-no-50-ma-12-v-dc/6926917.aspx?query=692-6917 Ако разбираш от електроника, можеш да се опиташ да го смениш. Най-добре да го дадеш на някой разбиращ. Алтернативата е да си направиш ключе на кабела на адаптера и от там да го спираш. Аз съм забелязал, че сам се изключва след 15-20 мин. Цитирай
Recommended Posts