hristakis88 Публикувано Ноември 3, 2006 Публикувано Ноември 3, 2006 Здравейте.Искренни благодарности на Зомбайо!!! Искам да Ви попитам отново,няколко въпроса свързани с Риизън 3.Може ли да ми излизат нотите на тази програма както на Кеик уалк.По принцип когато записвам с нотиране , записвам с по голяма точност,затова искам кагато записвам на Риизън 3 да ми излизат ноти.Втория ми въпрос е дали мога да си нагался с суштата програм отделни инструменти,на клавиатурата на комп. или на миди клавиатурата.Благодаря Ви предварително за разбирането.Забравих да кажа че свиря с Еволюшън МК361С.Благодаря ви.До скоро. Благодаря на всички които са ми отговорили на предния въпрос и обештавам вече да пиша на родния език. До скоро Цитирай
Roevers Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 ноти не излизат в Reason, но можеш да го вържеш към Sonar например с Rewire и оттам да пишеш о отделните канали, но трябва да си нагласиш миди тракове за всеки инструмент. Всеки модул на reason се чете като миди инструмент на съотв. канал в Sonar. Иначе за различните инструменти - не знам дали съм разбрал въпроса, ако е за сплит на клавиатурата - става директно чрез модула combinator; ако е за две клавиатури - на контролния панел отгоре можеш да свържеш директно всеки модул към миди порт, така или иначемисля че не разбрах въпроса. Цитирай
hristakis88 Отговорено Ноември 6, 2006 Автор Отговорено Ноември 6, 2006 Благодаря на Roevers за отговора.Довечера ще пробвам и дано да стане.Благодаря отново. :) Цитирай
Recommended Posts