Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Ако е толква важно за спора, живея в кв. Горна баня, така че ....заповядай! Аз съм склонен да вярвам на Коцето , все пак  се е доказал във времето!!! :thumbup:

Редактирано от santuco
Отговорено

Остава  Santuko да каже кога има 10 свободни минути да хвърля едно око...

След приемането на облога с Bass Traffic и уточнението на Santuko се очаква някакъв краен резултат. Ще има ли такъв?..

Отговорено (Редактирано)

Приел съм облога. Ще отдела време да отида до Горна баня, но няма да имам време да обикалям къща по къща и да питам дали някой познава човек, регистриран с ник Santuco във форума на българските музиканти....  От поста на Santuco е ясно че спора не му е интересен, интересен е за мен, за теб(TLC1) и за KD. Ако Santuco ми прати на ЛС телефон за контакт ще има краен резултат.

Редактирано от никони
Отговорено (Редактирано)

0898427960  

0882118433

Сашо !

п.п. Ма наистина ли е толкова важно.... за някакво си дърво ?

Редактирано от santuco
  • 1 year later...
Отговорено

Малко е идиотско от моя страна, че чак сега сглобих китарка с въпросното тяло ама все няма време! Така и не стана ясно кой печели облога но както и да е!  :yes:

Накратко - грифа е от най - първите  Stagg стратове  ,пасва точно на тялото и ми е много удобен. Направих му нивелинг и полиране на прагчетата и смених нъта с такъв от кост! Тялото ми го боядисаха в камера с автобоя, пикарда е от Squier (не помня какъв беше) , тремолото и него не си спомням ,адаптерите са Belcat Alnico V със затворени капачки (closed style) ,нискоомови - 5,5 ; 5,7 Khoms....малко сетъп и тъй.... :cheers2:

22063962716_311f81b387_b.jpgDSC03047 by Aleksandar Andonov, on Flickr