Arjunah Публикувано Септември 17, 2014 Публикувано Септември 17, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=VGdSbHNWWR4 Цитирай
psychedelic1994 Отговорено Септември 23, 2014 Отговорено Септември 23, 2014 Изключително слаб текст. Цитирай
Arjunah Отговорено Септември 23, 2014 Автор Отговорено Септември 23, 2014 На 23.09.2014 г. at 7:57, psychedelic1994 написа: Изключително слаб текст. Изключително несъгласен съм с мнението ти :-) Посочи ми, моля те, песен, която ти смяташ, че има изключително силен текст, за да си направя (за себе си) нужните изводи :-) Цитирай
ultramega Отговорено Септември 24, 2014 Отговорено Септември 24, 2014 (Редактирано) Ако текстът е въпрос на вкус , то някои забележки относно ритмиката и настройката на някои от инструментите няма как да бъдат пренебрегнати , в случай разбира се , че ви интересува чуждо мнение.пп. Ще си позволя лична препоръка: Опитайте да го преработите в 9/8 ми , мисля , че ще по- интригуващо Редактирано Септември 24, 2014 от ultramega Цитирай
Arjunah Отговорено Септември 24, 2014 Автор Отговорено Септември 24, 2014 Да, разбира се, съгласен съм - има някои ритмични неточности в изпълнението (и по-скоро сгрешени тонове, отколкото лоша настройка), това е очевидно. Но все още не сме достатъчно технически добри, за да ги избягваме напълно :-) Иначе, мисля, че седемте осми си пасват идеално за основните мотиви в песента. Лично на мен, в 9/8 не ми се връзва някакси.. :-) Цитирай
Recommended Posts