tpd Публикувано Ноември 2, 2006 Публикувано Ноември 2, 2006 (Редактирано) Идеята ми е да се науча да свиря една простичка мелодия с ритъма на виенски валс на китара. Визирам конкретна -песен и впъроса ми е до колко може това да се реализира на практика и как по-точно. V.WALTZ 60 - Mal De Amores.mp3 Чуйте за какво става дума тук: http://www.danceplus.com/test/playit.asp?c...2BWaltz&x=9&y=6 Ако някой е склонен да ми помогне, да драсне едно ЛС, ще му пратя песента по мейла. Чували ли сте нещо друго от този род? Благодаря за вниманието. Редактирано Ноември 2, 2006 от tpd Цитирай
tpd Отговорено Ноември 5, 2006 Автор Отговорено Ноември 5, 2006 Прявя уточнение, оригинала на тази песен е изпълнен от Хулио Иглесиас. Този валс е някакъв лек аражимент. Не са пипали много, само козметични промени имам чувството. Пролема е, че няма таблатури в нета за тази песен. Ноти също така не намерих. Явно става дуста дебело да се търси изпълнение на китара. За това разширявам кръга: Търся каквото и да е изпълнение с тактове, като за виенски валс. Ако някой има идеи, моля. Цитирай
Recommended Posts