Leogoth Публикувано Февруари 8, 2005 Публикувано Февруари 8, 2005 Здравейте, прекрасен форум, толкова много вдъхновение намирам тук... Парчетата, които сте поствали са страхотни... и... реших да се 'представя'... наистина, не по-най-добрия начин, но все пак community-spirit-а на форума е адски подкупващ и човек (аз), колкото и сакат да е, иска да сподели =) Малко инфо: свирех активно преди 6-7 години... след това спрях по няколко причини... но основният е, че имам дерматологичен проблем с пръстите... дълга история, не ми се обяснява =/ Ето един семпъл, който записах преди няколко месеца, след години несвирене и с единствената цел да изпровам мултимедийното микрофонче, закупено за 5 лева =) Още нещо - китарата е ореховка, с ЛаБела (струните са на 6-7 години =), 4та струна е всъчност трета (и българска) и китарата е доста ненастроена, понеже нещо счупих 1 от ключетата =) Е след като ви описах трагикомичната картина около семпълчето =) остава само да ви се извиня ако нещо ви подразни. Ето и самият семпъл: SAVE TARGET FROM HERE Cheers Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 макар че ме съветваха и мене същото , но аз да си кажа, май ще трябва да смениш струните и тогава да го запишеш ... а с пръсти ли си свирил и каква музика Цитирай
Leogoth Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 с пръсти - класическа китара известно време и заедно с това - електрическа в една death-група =) ооо, това е импровицация, едва ли ще мога да го повторя... първо трябва да си оправя ключето... Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Тва е хубаво , аз сега съм на вълна свирене с пръсти , иначе хубава и интересна импровизациа пък и китарата май не е лоша ) Ще чакаме новите струни Цитирай
Recommended Posts