OtsirH Публикувано Ноември 1, 2006 Публикувано Ноември 1, 2006 Значи въпроса ми е следния: Някой може ли да ми каже нещо за ето това нещо http://www.musiciansfriend.com/product/Ele...oost?sku=153339 и може ли туй да се найди в България (евентоуално предполагаема цена ?) Цитирай
OtsirH Отговорено Ноември 2, 2006 Автор Отговорено Ноември 2, 2006 Ха ха ха ко са надрисихте ра. Ай подсказвайте Цитирай
Trysth Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Въпреки че се срамувам от слабоумния коментар на колегата над мен, искам да вдигна темата малко. Доста добри неща чета и слушам за тоя дист из нета, но съм нямал възможност да го чуя на живо. Продава ли се някъде из нашите магазини, за да го пробвам? Също така ако някой колега има въпросната играчка и няма нищо против да му направя едно гости и да я пробвам, ще съм задължен. П.П. Свиря метъл и в момента съм с метъл зон, но си търся нещо ново. Ако някой има идеи, да свирка. Цитирай
krismana Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Аз лично днес трябва да си получа моя Метал Мъф от Америка ще ми го докарат и като го пробвам ще споделя впечатления мисля че ще се разцепя днес ... Цитирай
krismana Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 Ми точно тва е което исках настроиките му са много лесни за опериране и има голям диапазон на звучене с тази настроика която съм го направил в момента е нещо средно между Металика Пантера и Даун звучи страхотно просто се кефа на мах препоръчвам го на всеки който иска да изкара супер тежък хеви метал звук Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 Бе,тая тема, само на мен ли ми се струва ,че не е за тук? Цитирай
Recommended Posts