killer Публикувано Февруари 8, 2005 Публикувано Февруари 8, 2005 (Редактирано) 1)nickname: killer 2)Възраст: 23 3)Образование: средно специално, в момента студент по операторско майсторство. 4)Вашият инструмент/и: китара - IBANEZ UNIVERSE 777 PBK 5)Предпочитан музикален стил: Не е само един :twisted: ... Blues, Rock, Hard Rock, Metal, Jazz, Progressive и др. 6)Вашият вдъхновител: Определено Джо Сатриани. В по-късен етап: Vai, Malmsteen, Petrucci, Friedman, Becker, Halen, Morse, Timmons, Meola, Knopfler, Rondat (Patrick), Gilmore (David), Vaughan (Stevie), Blackmore и Wylde. Това са само част от музикантите които са изиграли малка или голяма роля като мои вдъхновители. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Нищо интересно. 8)Странични интереси: Компютри, фотография, .... абе кого заблуждавам :twisted: МУЗИКА, МУЗИКА и ПАК МУЗИКА!!! :twisted: 9)В кратце(или с две думи за вас самите): :twisted: Обикновен човек :twisted: Аз малко с закъснение пиша в този раздел, но по добре късно от колкото никога :twisted: Марио Анкона :twisted: Редактирано Февруари 8, 2005 от killer Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Еееееееееееее - най-накрая!!!Добре написал(че си дошъл бая отдавна ).Жив,здрав,китарлив и...Ти 'що си трайкаш за операторството?!?Ааааааааа...Бива ли тъй! 'Ми то ние сме почти колеги,бе - това си е жив повод за (п)оливане Цитирай
killer Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 Еееееееееееее - най-накрая!!!Добре написал(че си дошъл бая отдавна ).Жив,здрав,китарлив и...Ти 'що си трайкаш за операторството?!?Ааааааааа...Бива ли тъй! 'Ми то ние сме почти колеги,бе - това си е жив повод за (п)оливане Не си питала Но това за (п)оливането ще го осъществим на следващата форумна среща ... на която този път смятам да дойда :green: :twisted: Марио Анкона :twisted: Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Нищо интересно. Братко Марио,бива ли така? Това че се опитвахме да свирим Тиатър и не успявахме а всъщност се поизгаврихме с песните си е за (с)поменаване.."(и аз го ударих на (о)та :green: .. А занапред само времето ще покаже. Цитирай
assoass Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Здравей и от мен човеко с хубава китара! Не си "скорошен" във форума, така че ти желая най-вече здраве! ебаси смисленото Цитирай
Recommended Posts