npace Отговорено Ноември 5, 2006 Share Отговорено Ноември 5, 2006 а броенето на ум... хах повечето хора, до колкото знам, си броят "едно, две, три, четири" аз, обаче, като си броя ползвам "бум, чшш, чшш, туп" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 5, 2006 Share Отговорено Ноември 5, 2006 (Редактирано) а броенето на ум... хах повечето хора, до колкото знам, си броят "едно, две, три, четири"аз, обаче, като си броя ползвам "бум, чшш, чшш, туп" Напомня ми на една случка когато намерих един лист на нашия барабанист, в който пишеше "туп туп тап чшш"...... цялата песен беше разписана така. Ей, паднах от хил П.П. напомня на една супер мазна чалгия на орк. Каменци, нещо от рода ХХХ беше Редактирано Ноември 5, 2006 от 7thString Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Django Отговорено Ноември 5, 2006 Share Отговорено Ноември 5, 2006 Когато свиря класическа пиеса тактувам наум ,а когато свиря джаз с десния или левия крак.Даже понякога с двата...все пак това ме прави ритмичен което е много важно щото всичко отива по дяволите.Всеки музикант който свири на нещо тактува... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vertigo Отговорено Ноември 5, 2006 Share Отговорено Ноември 5, 2006 брей не съм бил само аз бе ма ми си ще да се науча въпреки че учителя ми ми казва че съм се справял с ритъма и без тактуване [брей че съм скромен] Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Django Отговорено Ноември 5, 2006 Share Отговорено Ноември 5, 2006 брей не съм бил само аз бе ма ми си ще да се науча въпреки че учителя ми ми казва че съм се справял с ритъма и без тактуване [брей че съм скромен] Е това вече е усет...просто трайностите и паузите са ти в главата и нямаш проблеми и не ти трябва тактуване3 :guitar: Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Ноември 6, 2006 Share Отговорено Ноември 6, 2006 Аз пък си тактувам с палеца на левия крак! Така де, тактуването си е за мен, не за останалите, те не го виждат, ама аз го усещам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts