Steve_Vai Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 QUOTE (MDFk @ Jan 4 2005, 11:46 AM) Паралелните сола в "Метрополис 2:Сийнс фром а мемъри" на Дриийм Тиатър..те просто ме кефят отвсекъде..а на лайв са смазващи.. Най-убийственият албум!!! Стив_Вай пак сме на един акъл с тебе.. Не знам други световно известни музкианти които са направили такъв грандиозен проект* като този албум,и които са съумели да комбинират 4увство :inlove: ,скорост :guitar: ,техника :violin: ..4е и шеговитост,на едно място :green: !!! *тези които не знаят за кво стаа дума да си намерят историята на албума.ще разберат за кво говоря Пс.Стиви,да не забравяме и "Имиджиз енд Уърдс"!!!..той също е уникален албум!!!... Абсолютно! Аз обаче гласувам с всички крайници за "Scenes..." - толкова музика на едно място, концептуалната идея, чудовищните инструментални вставки...Евала им! MDFk , ще пием някой път по повода :green: Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 ENDSTAND се казва групата нее кой знаи какво ама много ме радва Цитирай
boogerman Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Последното соло което ме изкърти беше на Петручи в Hollow Years от лайфа в Budokan :violin: :violin: :violin: за всички фенове - чуйте го Цитирай
EmchoDT Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 ОООООООООООООО Любими изпълнения има много!!!!! Ayreon - Down Of A Milion Souls Dream Theater - Lines In The Send Extreme - Get The Funk Out Ей тва са ми най-любимите!!!!! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Последното соло което ме изкърти беше на Петручи в Hollow Years от лайфа в Budokan :violin: :violin: :violin: за всички фенове - чуйте го нитъ лий срам ве точно това щях да кажа...солото е убийствено.жестоко..супер яко ...сега чакам да ми докарат Двд-то .........ще се разцепя Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 (Редактирано) Последното соло което ме изкърти беше на Петручи в Hollow Years от лайфа в Budokan :violin: :violin: :violin: за всички фенове - чуйте го /OFF Абе, я кажи къде горе-долу е това парче в концерта, че имам само 2ри и 3ти диск, ам? Нали не е в началото, че ще се гръмна... Редактирано Януари 6, 2005 от Steve_Vai Цитирай
boogerman Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 недей да се гърмиш аз също имам 2 и 3 диск, ама го имам целия на аудио . Ако искаш свали си го и го чуй там. един пич от форума ( Ръсти май беше) го е качил в датата ама е*бахти файла - гигабайт и половина . За тия като мен, които нямат нет вкъщи си е жива прее*авка... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Аз тъй или иначе нещо напоследък не мога да тегля от датата... Ама карай, ще го преживея... Цитирай
boogerman Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 аудиото го има и на други места... Цитирай
Bay Van Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 George Lynch - "Mr. Scary" - It's So SCARY Nuno - "Get The Funk Out" Kenny Wayne Shepherd - "Deja Voodoo" Steve Morse - "Tumeni Notes" Steve Vai - "For The Love Of God" Slash - "November Rain" Impellitteri - "Somewhere Over The Rainbow" StevieRayVaughan - "Couldnt Stand The Weather" И още много други за които не се сегщам в момента Цитирай
Jareth Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Steve Vai - For the love of God Liquid Tention - Acid Rain Royal Hunt - Martial Arts(live version) Yngwie Malmsteen - Now your ships are burned, Amberdawn Children of Bodom - Cowards dead end, Silent night Bodom night Jason Becker - Air, Perpetual Burn John Petrucci - Under a glass moon Zak Wylde - No more tears :guitar: Цитирай
Joys Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Gorefest - Fear '94 Има и други но не се сещам точно в момента. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 http://store2.data.bg/kitaratapesho/Dave%2...g%20Sing%20.mp3 ето това ми е любимо китарно изпълнение. както и много други Цитирай
Burton Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 (Редактирано) Jason Becker - Air, Perpetual burn, Serrana, End of the Biginning...а как свири Caprice No5 на Paganini...просто няма друго такова нещо!...тоя човек е един от най-големите китарни гении, които някога са се раждали...Ако все още можеше да свири, досега да е изял всичко живо с парцалите! Редактирано Февруари 4, 2005 от Burton Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 много сапримерно много от парчетата на пат матини,алан холзуърд,джон скофилд.като се замисля наи-любимото ми е дог парти на матини и скофилд.той целия албум е болен Цитирай
Recommended Posts