boogerman Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Фаворитите ми за момента: Jibbom на Вай (special thanks to SRV) Dance to Eternity (DT - Metropolis) и най любимото ми за всички времена - солото от Bohemian Rhapsody (знаете на кой) Цитирай
JEMer Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 всичко Vai-ско любя, тача и милея (един вид ) но в момента съм на вълна Kotzen така че Kotzen & Howe - "Tilt" Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 но в момента съм на вълна Kotzen така че Kotzen & Howe - "Tilt" Greg Howe RULES!!! ... и не само той де. Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 По-горе забравих да спомена за Manhattan на Eric Johnson Препоръчвам го на всеки, който не го е слушал :guitar: Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Китариста на Spinal Tap в добър също модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Паралелните сола в "Метрополис 2:Сийнс фром а мемъри" на Дриийм Тиатър..те просто ме кефят отвсекъде..а на лайв са смазващи.. Цитирай
Sieger Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Мен попринцип Малмстийн ми е любимец отвсякъде, всичко негово R|Z! На страна от него обаче се кефя много на Stevie Ray Vaughan (Scuttle Buttin' примерно ), Joe Satriani (Crushing day и Satch Boogie), Steve Vai и etc Цитирай
circles Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Мене пък мноу ме къдри Mike Einziger(INCUBUS) напоследък!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Паралелните сола в "Метрополис 2:Сийнс фром а мемъри" на Дриийм Тиатър..те просто ме кефят отвсекъде..а на лайв са смазващи.. Най-убийственият албум!!! :inlove: Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Spinal Tap - китаристът е жесток. Christmas With the Devil e ненормално парче, a солото е невероятно. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
chacho Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 може вече някой да ги е споменал, но все пак Cacophony - Speed Metal Symphony Reb Beach - Black Magic YJM :violin: Jason Becker John Petrucci Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Cacophony - Speed Metal Symphony Да живее Марти! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Cacophony - Speed Metal Symphony Да живее Марти! И Becker Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Cacophony - Speed Metal Symphony Да живее Марти! И Becker Марти да живее повече Цитирай
MDFk Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 QUOTE (MDFk @ Jan 4 2005, 11:46 AM) Паралелните сола в "Метрополис 2:Сийнс фром а мемъри" на Дриийм Тиатър..те просто ме кефят отвсекъде..а на лайв са смазващи.. Най-убийственият албум!!! Стив_Вай пак сме на един акъл с тебе.. Не знам други световно известни музкианти които са направили такъв грандиозен проект* като този албум,и които са съумели да комбинират 4увство :inlove: ,скорост :guitar: ,техника :violin: ..4е и шеговитост,на едно място :green: !!! *тези които не знаят за кво стаа дума да си намерят историята на албума.ще разберат за кво говоря Пс.Стиви,да не забравяме и "Имиджиз енд Уърдс"!!!..той също е уникален албум!!!... Цитирай
Recommended Posts