TwisteD Публикувано Август 14, 2014 Публикувано Август 14, 2014 Здравейте. От близо две години свирим заедно, естествено в началото не на сериозно, но преди около година започнахме да свирим по-често. Миналата зима започнахме да измисляме собствени песни, но имаме ужасен проблем със намирането на вокалист. Може би е заради стилът ни, може би заради това как свирим, нямам си идея. Искам да оцените песните дето пускам, както и всякаква градивна критика е ПОВЕЧЕ от добре дошла[със изключение на критика за качеството на записа...нямаме средства да записваме по-чисти песни..]. Аз свиря на китара. Също така моля ви, поставете мнение - има ли хляб в нас, няма ли, да се отказваме ли, да работим ли, какво мислите? Благодаря за отделеното време! Песен номер едно - Песен номер две - [демо версия, не е напълно готова, но мисля, че ще схванете идеята]Песен номер три - Песен номер четири - Всякакви съвети, коментари и критики са добре дошли! Цитирай
pit_kk Отговорено Август 14, 2014 Отговорено Август 14, 2014 здравейте. може би един глас щеше да даде по-ясна представа с някаква мелодия. на мен лично ми звучи много еднообразно. особено номер 3. успех Цитирай
TwisteD Отговорено Октомври 26, 2014 Автор Отговорено Октомври 26, 2014 Здравейте! Записахме най-известната ни песен "Dancing With Faith" , заедно със новият ни вокал. Записът бе направен в домашно студио, затова на моменти има по-силни гласове и качеството не е особено добро. Както е да е, по-другата седмица ще запишем цялата песен във студио. Все пак, от записът идеята се схваща, какво мислите? Имате ли някакви идеи? Усилете си звукът колкото можете повече, понеже записът е малко тих. Какво ще кажете? https://soundcloud.com/kris-twist/room-four-dancing-with-faithdemo-remake-vocals Цитирай
TwisteD Отговорено Ноември 15, 2014 Автор Отговорено Ноември 15, 2014 Най-после успяхме да запишем песента във студио. Ето линк към нея, кажете какво мислите? Цитирай
Recommended Posts