outsider Публикувано Октомври 29, 2006 Публикувано Октомври 29, 2006 Ако сте навити можем да направим класация от 1 до 3 а регламента да го измислим заедно Ако е тъпо затворете темата
bonzo Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Какви са критериите?Аз си падам по руси
outsider Отговорено Октомври 30, 2006 Автор Отговорено Октомври 30, 2006 Какви са критериите?Аз си падам по руси ами отивай в някоя агенция за манекени и гейове тук е форум за барабанисти
X_eNeMy Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Какви са критериите?Аз си падам по руси ами отивай в някоя агенция за манекени и гейове тук е форум за барабанисти :read: А така ! По темата - не мога да кажа, тъй като не следя барабанитската секция така интензивно както следя тази за китарата СМятам, че който се занимава по-интензивно да чете и разглежда барабанистските мнение и се замисля над тях
F.I.N.E. Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 А Батман ли ще подбеди или Супермен ?
sa6tiat Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Пища Хуфнагел е най-добрият! Това са теми тип заеби. Най-добрите.... са тези, дето тъщите им не ги бият с железни колци всяка сутрин, щото пазаруват фафли Чайка и вестник Трета възраст за тъщата. Тая тема е като за Сръчко и Моливко и ползата от от мухозола при бръчки на дванайсетопръстника.
Anakon Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Предлагам нова класация - "Топ 3 на най-тъпите теми в раздел барабани" Избора е богат
pantommind Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Предлагам нова класация - "Топ 3 на най-тъпите теми в раздел барабани"Избора е богат Aхахах,
Rocko Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Бе човече.......кой и как може да определи кои са трите топ тъпанари на форума.......никой не ме знае колко съм добър и това, че съм на сцената вече 25 години дали е определящо или съм си останал посредствен през цялото това време??? Всеки със самочувствие ще казва "аз съм най"....ни става тъй тва дет си го запитал
Mephistofel Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Язека сум най-дОброто... И по душа,и на карти... Мислете малко като пускате теми - тази се затваря.
Recommended Posts