Rust Публикувано Февруари 7, 2005 Публикувано Февруари 7, 2005 пореден опит в моята учебна "кариера" по миксване ту би ор нот ту би ? http://free.datacom.bg/dwnld/rust/sounds/vai%20mix%2012.mp3 Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Какви туби, бе? харесва ми!! определено много по-добре от предишните две Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Мен много ми харесва ,добре е балансирано според мен и според AKG K-66 на които много не вярвам ама няма как. ) Китарата звучи много добре , какъв ефект си позвал? Цитирай
Rust Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 ясно ми е на мен ,че има накъде още но засега толкова ... най-вече щото бек-а ми е фиксиран и трябва изцяло по него да нагаждам китарата (иначе определено щеше да е по-добре ... особено ако можех малко да пооправя барабанките) от предишните 2 е по-добре щото chain-а е леко друг китарка ибанец от снимката на аватара ми -> Никифен-ски ефект който получих днес (който напомпа звука) -> AMT DistStation (за него коментарите са излишни)-> DI BOX -> SB Live! мерси пичове за отзивите ... този запис беше колкото да изпробвам новия ефект , а песента ме домързя цялата пак да я записвам (вече с хубав звук) тъй като уеко съм загубил скилс и ми е трудничка .... та се засочвам към нещо авторско ... идеята я има , само да се направи (което при мен е значително по-трудната част) Цитирай
Recommended Posts