Jump to content
Българският форум за музиканти

Sabian


Recommended Posts

здравеите колеги.имам нужда от помощ и савет.значи могат да ми донесат от Щатите чинели на марката Сабиан.еин приятел е там и му казах ако може да направи нещо по въпроса да ми донесе чинели и тои се съгласи.снощи се чух със него и тои е обиколил тук там и е видял тези чинели Sabian B8 Rock Pack .

та изкам някои ако може да си каже мнението на този сет чинели мнение ще сам му благодарен много.питам защото имах един чинел на споменатата марка от които бях разочарован много става въпрос за B8-Thin Crash.

и не изкам излишно да си давам парите цената мисля че добра става въпрос за 350$.таиче очаквам да ми дадете малко инфо зада знам какво да правя.благодаря предварително :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време имах възможност да свиря точно на този модел,и останах доста разочарован,предвид марката която носят,и преполагащото се качество на звука което би трябвало да имат.За да изкарат някакъв по-приличен звук трябва да се "изшият" доста яко,което само по себе си, се губи удоволствието от самото свирене,и дори се превръща,в известен смисъл,в МЪКАААА...По мое скромно мнение точно тези не си заслужават парите,и мъките с които неминуемо ще се сблъскаш при редовната им употреба.Надавям се да съм ти бил поне малко полезен с това мое мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами на мен ми беше мъка сас тази марка чинели още от както имах един B8 thin crash.и нали казах не ми се набутва със тях.за това питам някои които е свирил със такиъв клас на Сбиан.та верно ли са толкова трагични.

EX-FLAMES какво изкаш да ми кажеш със това дасе "изшият".нещо не мога да ти хвана мисълта :metalist: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

демек колкото по яко измлатиш чинела толкова по-малко насрано звучи, но все пас си звучи насрано, просто b8 pro според мен не стават,а na b8 не бих свирил и да ми ги подаряват :read:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добрият чинел е като добрата жена - мое да те скапе или да те издигне :rolleyes:

Не ги взимай тия, бастуни са. Моят съвет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз те съветвам,вземи си нещо по-хубаво.ААХ, ННХ или нещо от сорта.От Сейбиан не разбирам.Аз бих взел дори на заем, за да се оборудвам както си трябва,а не след година да искам нови, по-добри чинели:lol:Пробвай да си вземеш нещо на Zildjian, аз ти препоръчвам Z-custom,поне райдовете им са убиец:lol:Ако нямаш пари и не искаш заеми ти препоръчвам да си купиш един или два чинела,вместо комплект.Вземи си личните чинели: райд и фус,крашовете са по-лесни,има по-голям пазар у нас за хубави крешове:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото бих се замислил дали да не продам един чисто нов райд Zildjian ZHT Medium....че май си намерих по-подходящ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на Майк Портной чинелите са сабиан :) което не означава че са хубави , може просто да не е имал пари за други ахха :cheers: тва във кръга на шегата глеад във ликюид дръмс че сичките му чинели са сабиан и даже сложил фанелка сабиан :) яко пропаганда :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bonzo незнам бе маина Zildjan аз лично сам много доволен от тях имам един Z.ама са много скъпи.изкам да си зема цял сет.но във Бг голямо дърво цените.

гледах наскоро едни Zildjian ZBT за 400 кинта.но нещо секи ми казва че тва е слабо и не си заслужава парите. :bravo:

и незнам вече кво да правя бахти :wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, що да не си заслужава парите, ако си свирилс тях, значи имаш представа. Пък и новите моеш да ги чуеш как звучат първо. То си е до вкус, но са добри чинелите за всеки случай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.