kitaeca Публикувано Октомври 27, 2006 Публикувано Октомври 27, 2006 Здравейте колеги и колежки нося си този ник от 10 години и съм си свикнал с него такаче спокойно може да ме наричате така ,а за хората който предпочитат имена съм Ники . На 20 г. съм уча в НМА"П.Владигеров"-София в Поп и Жазз Музика - пиано или по-точно клавиши(щото на пиано рядко свиря ) Така някакси от самосебеси разбирате че предпочитам Жазз и Поп музика но все пак уважавам и всички други стилове в които има качественна музика , даже харесвам чалга в чисто музикален аспект като музика която просто е по-проста но все пак е музика(естественно има и изключения които немога да ги трая). И така , надявам се да се сприятелим бързо и да научим много полезни неща едни от други. С уважение:KITAECA™ / 2006г. Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 ха, здравией, интересно ми е как си се сдобил с прякора, някакви външни белези ли са ( говоря за лицето, нема да се обиждаме на размер хехе шегичка) или нещо, свързано с характера Цитирай
Eliza_rock Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 :hello: Здрасти и добре дошъл във форума ! Приятно и ползотворно прекарване тук ти пожелавам ! Цитирай
NoSoul Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 А здравей колега. Добре дошъл . Цитирай
kitaeca Отговорено Октомври 27, 2006 Автор Отговорено Октомври 27, 2006 ха, здравией, интересно ми е как си се сдобил с прякора, някакви външни белези ли са ( говоря за лицето, нема да се обиждаме на размер хехе шегичка) или нещо, свързано с характера Определено в лицето ,като малък (имам в предвид 3 клас) когато влезнах да уча в музикалното в софия бях с леко дръпнати очи и прическа паничка и от тогава та до сега все китаеца.Даже има хора които познавам от 2-3 години и все още не ми знаят истинското име Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Като го видя тоя ник и се сещам за Азис и Китаеца ХАХА Шегувам се, добре дошъл и от мене. Цитирай
toshevski Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Добре дошъл на линията на писменото музикално общество! Приятен престой! Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 ха, здравией, интересно ми е как си се сдобил с прякора, някакви външни белези ли са ( говоря за лицето, нема да се обиждаме на размер хехе шегичка) или нещо, свързано с характера Определено в лицето ,като малък (имам в предвид 3 клас) когато влезнах да уча в музикалното в софия бях с леко дръпнати очи и прическа паничка и от тогава та до сега все китаеца.Даже има хора които познавам от 2-3 години и все още не ми знаят истинското име А как ти е заглавието? Името де? Кънъръ? Добре дошъл, имаме джемове, имаме форумни срещи, имаме и неща, дето нямаме, така че се забавлявай, щото пък си и профи. Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Ха здравей и приятно прекарване из този чудесен форум Цитирай
pantommind Отговорено Октомври 31, 2006 Отговорено Октомври 31, 2006 харесвам чалга Цъ-цъ-цъ...какви кадри излизат вече от НМА... Цитирай
Recommended Posts