Telerig Публикувано Октомври 27, 2006 Публикувано Октомври 27, 2006 Днес слушах една идейка която съм записвал преди време и се забавлявах доста Реших да я кача в гмайла в папка Telerig, кръстих я Holy Shit, звука е кофти, но просто исках да я запиша информативно да чуя отстрани какво ми се върти из главата... Цитирай
4yna Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 А ние как да го чуеме? Или не може още?! Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 28, 2006 Автор Отговорено Октомври 28, 2006 Значи в gmail.com user: muzikant.org pass: mymusic вляво са имената на съфорумците търсиш Телериг и дърпаш първото от трите парчета дето съм сложил там отгоре надолу. Ако има някакъв проблем пиши пак или прати съобщение...аз го дръпнах за всеки случай да вида дали съм объркал нещо, но при мен си го зарежда в плейъра няма проблеми... :hello: Цитирай
Stone Free Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 Яко е! Кефи ма такъв стил! Що не го развиеш по дългичко така? Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 28, 2006 Автор Отговорено Октомври 28, 2006 Ами мързел общо взето... Имам идеи за развитие просто трябва да седна и да ги запиша.... :hello: Цитирай
Recommended Posts