Topsun Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 абе пътния бегач е голяма работазнаех си аз че е скрит талантмного странен саунд имаш Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 абе пътния бегач е голяма работазнаех си аз че е скрит талантмного странен саунд имаш Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Пътния Бегач Луд джазман и тук там блус или обратно Аз си мислих че е олд метъл Джаза не прощава Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 абе да взема да запиша и метъл-версията тогава :guitar: Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 абе да взема да запиша и метъл-версията тогава :guitar: еми щом ти се отдава... Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 де да знам :think:... тука ако се забодат некви дисторшъни ше стане много грубо - ама ако сътворя нещо приемливо ше го пусна ... Защо не направиш твой вариант? Сигурен съм, че ще е интересно да се чуе... Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 между другото аз най-харесвам първия вариант на DeathZone Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 за Пътния Бегач --> абе ти защо не отговаряш на съобщенията ....... да не идвам там да се разправяме ......... имаш късмет че не съм вечерял ...... PS:треа да черпиш бира Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 де да знам :think:... тука ако се забодат некви дисторшъни ше стане много грубо - ама ако сътворя нещо приемливо ше го пусна ... Защо не направиш твой вариант? Сигурен съм, че ще е интересно да се чуе... Бе да ти кажа... не харсвам jazz в един мой си смисъл затова не бих свирил в/у чуждо парче моите "бози" Както си чул ограничен съм в музикално отношение...и изпълнение ето пример все едно и също си свиря :green: http://cmusicforum.com/dimitar/British_Sound_Solo_Band.mp3 Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 за Пътния Бегач --> абе ти защо не отговаряш на съобщенията ....... да не идвам там да се разправяме ......... имаш късмет че не съм вечерял ...... PS:треа да черпиш бира абе аз съм голем слепец ... Ше черпя - нема грижи Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 Аз пък харесвам версията на Пътния Бегач изглежда най завършено , а и доста личи разнообразието и мелодичноста в свиренето.Гласувам за Пътния Бегач!!! Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Както си чул ограничен съм в музикално отношение...и изпълнениеето пример все едно и също си свиря :green: http://cmusicforum.com/dimitar/British_Sound_Solo_Band.mp3 :green: :green: :green: - злини.... Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Аз пък харесвам версията на Пътния Бегач изглежда най завършено , а и доста личи разнообразието и мелодичноста в свиренето.Гласувам за Пътния Бегач!!! компромисен вариант : правиш микс от 2та варианта и си стискаме ръцете Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 Сега правя нов фънк ..... така че този топик ще има продължение ) без бой няма да се предам ) Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Сега правя нов фънк ..... така че този топик ще има продължение ) без бой няма да се предам ) Росен е ГОЛЕМ Цитирай
Recommended Posts