DeathZone Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 PutniqBegach ти си ЦАР ........... ТВА Е УБИЙСТВЕНО ТАКА СЕ ЛЕПНА ТВОЕТО СВИРЕНЕ ЧЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЯ В ДЪН ЗЕМЯ ...........ЗА МЕН ТВА Е НАЙ ЯКАТА ИМПРОВИЗАЦИЯ .... ДАВАМ ТИ ПЪРВО МЯСТО Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 PutniqBegach ти си ЦАР ........... ТВА Е УБИЙСТВЕНО ТАКА СЕ ЛЕПНА ТВОЕТО СВИРЕНЕ ЧЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЯ В ДЪН ЗЕМЯ ...........ЗА МЕН ТВА Е НАЙ ЯКАТА ИМПРОВИЗАЦИЯ .... ДАВАМ ТИ ПЪРВО МЯСТО DeathZone ти си голем нема се криеш никъде - аз трябва да ти благодаря че си го направил това парче - това е важното - а иначе всеки може да изсвири нещо отгоре... И преди това ти казах, че адски много се изкефих на цялото парче - просто много гррув има и в хармонията и в свиренето ти - аз съм ти фен на теб - да знаеш ... :guitar: Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 Не мога да повярвам че тук е имало човек с такова свирене евала нямам думи Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 (Редактирано) може ли да споделилш тук къде си учил китара, откога свириш , на колко години си Редактирано Февруари 7, 2005 от DeathZone Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 (Редактирано) за DeathZone Редактирано Февруари 7, 2005 от Putniq Bega4 Цитирай
Archikanzler Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 е на това му се казва абсолутели финийшт композищън. браво Роска браво и на другия фен :violin: Цитирай
chacho Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 да дайте нещо и насам бе bandrov[at]yahoo[точка]com мерси предварително Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 ей сега го уплоудвам след минутка съм готов Цитирай
chacho Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 ей сега го уплоудвам след минутка съм готов аре чакам, ама земи качи и на бегача че ми стана интересно мерси Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 (Редактирано) тва е линк за тези в чужбина сори за закъснението но ако някой може да ми каже по удобно място от тва дето сега поствам да се обажда http://mehanov1.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/Funkyacoustic.mp3 Редактирано Февруари 7, 2005 от DeathZone Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 БРАВО!!! На мен акустичното ми харесва повече. Да се разпиша Impro. Сори за звука, ма не ми се отдават много PC амповете. Цитирай
chacho Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 парчето е яко кво може да направиш според мене сменяш си струните вкарваш леко соло на сакс, там където пееш махаш китарите и след тва Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 мдааа така е за струните си 100% прав , нема начин ми те са на повече от година , Ехххх за сакса ще е много яко само тря да се намери човека ,) сега ще ъплоудвам първият вариант демек версия едно Цитирай
chacho Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 легай да спиш бе btw, не може ли да се изфабрикува некъв саксофон на миди? Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 Това е линк към версията на ПътнияБегач , може да го теглите и от чужбина FunkyPytniqBega4 Цитирай
Recommended Posts