Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

PutniqBegach ти си ЦАР ........... ТВА Е УБИЙСТВЕНО ТАКА СЕ ЛЕПНА ТВОЕТО СВИРЕНЕ ЧЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЯ В ДЪН ЗЕМЯ ...........ЗА МЕН ТВА Е НАЙ ЯКАТА ИМПРОВИЗАЦИЯ .... ДАВАМ ТИ ПЪРВО МЯСТО :P:):D:P:):D

• Отговори 57
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
PutniqBegach ти си ЦАР ........... ТВА Е УБИЙСТВЕНО ТАКА СЕ ЛЕПНА ТВОЕТО СВИРЕНЕ ЧЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЯ В ДЪН ЗЕМЯ ...........ЗА МЕН ТВА Е НАЙ ЯКАТА ИМПРОВИЗАЦИЯ .... ДАВАМ ТИ ПЪРВО МЯСТО :D:P:):P:P:D

DeathZone ти си голем :) нема се криеш никъде - аз трябва да ти благодаря че си го направил това парче - това е важното - а иначе всеки може да изсвири нещо отгоре...

И преди това ти казах, че адски много се изкефих на цялото парче - просто много гррув има и в хармонията и в свиренето ти - аз съм ти фен на теб - да знаеш ... :D :guitar: :P

Отговорено (Редактирано)

може ли да споделилш тук къде си учил китара, откога свириш , на колко години си

Редактирано от DeathZone
Отговорено
ей сега го уплоудвам след минутка съм готов

аре чакам, ама земи качи и на бегача че ми стана интересно :bravo: мерси

Отговорено (Редактирано)

тва е линк за тези в чужбина сори за закъснението но ако някой може да ми каже по удобно място от тва дето сега поствам да се обажда

http://mehanov1.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/Funkyacoustic.mp3

Редактирано от DeathZone
Отговорено

парчето е яко :bravo: кво може да направиш според мене

сменяш си струните :bravo: вкарваш леко соло на сакс, там където пееш махаш китарите и след тва :bravo:

Отговорено

мдааа така е за струните си 100% прав , нема начин ми те са на повече от година , Ехххх за сакса ще е много яко само тря да се намери човека ,:bravo:) сега ще ъплоудвам първият вариант демек версия едно