gEEEtar Potato Публикувано Юли 20, 2014 Публикувано Юли 20, 2014 (Редактирано) Търсих из форума и не видях такава тема.. Предполагам че 1во, 2ро (и донякъде 3то) прагче при първа и втора струна са ми износени. Казвам предполагам, защото може да е и друг проблема, но като се загледа човек се виждат някакви вдлъбнатинки (на снимка не мисля че ще се види). Проблема ми е, че като приплъзвам през тези прагчета звука изчезва (отново, става дума само за първа и втора струна), понякога и като бендвам на по-горни позиции.. което е доста неприятно. Някой да ме посъветва дали е възможно да се опитам сама да ги пооправя (както казах, много леки вдлъбнатинки) или да ме насочи към някой лютиер. Става дума за село град София, китара Ibanez RG270 Благодаря за вниманието Редактирано Юли 20, 2014 от DeathUnlimited Цитирай
tatkoogi Отговорено Юли 20, 2014 Отговорено Юли 20, 2014 Здравей! Възможно е да опиташ. Няма да ги оправиш! Лютиер в София... Тема за BG лютиери Цитирай
Recommended Posts