Jump to content
Българският форум за музиканти

Трябва ми съвет...


Surikat

Recommended Posts

Здравейте!

Значи проблемът ми е следния:

Свиря от 2 години, но от скоро започнах да гоня неща който явно не са ми в категорията.Опитвам се да сбъдна някоя мечта като солото на Rainbow In The Dark или The Gods Made Heavy Metal примерно, но успявам да направя само някой части.Това което мога да изсвиря както трябва не ме удволетворява вече...Та питам дали да продължавам да мъча "невъзможното" или да търся нещата които мога изцяло??

 

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако можеш да свириш нещо отлично, то няма смисъл от него - прехвърляш се на по-горното. Ако станеш факир в таблицата за умножение е добре, ама е добре да я използваш за основа на по-сложните неща. Ходи на уроци, това ще ти кажа, свири сложните неща бавно и не си давай невъзможни срокове. Свири - ще стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги вдигай летвата малко по-високо от колкото можеш да скочиш. Така е в живота, така е и при музиката. 2 години изобщо не са много време затова давай смело напред без да се кахъриш, че не си постигнал това което ти се иска да постигнеш. С инат и упоритост можеш за 5-6 години така да се научиш да свириш както аз не съм успял за 15 години. Сега поне е по-лесно отколкото преди 10 и повече години - има компютри, интернет бълва от информация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.