Lord Shredulous Публикувано Юли 15, 2014 Публикувано Юли 15, 2014 Не ми се занимаваше да записвам 1000 синта, така че отново използвам готов инструментал (въпреки че в крайна сметка щеше да ми е по-удобно да си направя някой 1/2 тон по-нисък например). По принцип като ми е скучно си тананикам out of key, та днес реших да си направя записче.микрофон: Shure SM58 интерфейс: Line 6 UX-2 софтуер: Garagebandhttps://soundcloud.com/possessed_petey/eredercernt Цитирай
Icarus Отговорено Юли 16, 2014 Отговорено Юли 16, 2014 (Редактирано) Много слаб тоя вокал, братле, нищо не се чува от него... Звучи като да се колебаеш около тоновете честичко, и като верно да ти е прекалено висока. Увеличи го малко, да чуем по-добре, или пък ако набараш някак по-нисък инструментал, запиши наново Редактирано Юли 16, 2014 от Icarus 2 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юли 16, 2014 Автор Отговорено Юли 16, 2014 Е то само първия върс и припев са по-тихи А относно по-нисък инструментал освен да напрая акустична версия... Цитирай
Recommended Posts