ivelin69 Публикувано Юли 7, 2014 Share Публикувано Юли 7, 2014 Здравейте, отскоро съм тук и доста се рових из форума, но не можах да намеря информацията която ми трябва, та затова пускам тази тема. Навремето (като ученик и в казармата) свирих на клавишни, но вече 20 години не съм докосвал клавиатура. Сега пак се зарибих да свиря, най-вече за релаксация в къщи, нямам амбиции да ставам Велик музикант и затова не смятам да инвестирам големи суми в това начинание. Та да си додем на думата трябва да направя избор между два модела синтезатори Roland EXR-3 и Yamaha PSR-E413. Какво ще ме посъветвате? Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin69 Отговорено Юли 7, 2014 Автор Share Отговорено Юли 7, 2014 В крайна сметка реших да взема Роланда, дано не съм сгрешил. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin69 Отговорено Юли 8, 2014 Автор Share Отговорено Юли 8, 2014 Взех го, първи впечатления в сравнение с това на което съм свирил някога като космически кораб е! Не мога да вляза в час и да се оправя с нищо....ще трябва време, ама защо си говоря сам тука в тая тема? Някой няма ли да каже нещо? Или е под достойнството ви? Ако е така, жалко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin69 Отговорено Юли 9, 2014 Автор Share Отговорено Юли 9, 2014 Продължавам с монолога, добре, че намерих упътване на руски защото английският ми е като на Слави Трифонов и колкото и да се мъчих не разбрах много от книжката с упътване на английски. Ето линк към упътването на руски, може да бъде полезно на някого. http://www.muzbazar.pro/instructions/roland/exr-5-3-rus.pdf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasi625 Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 За колко го взе тоя Roland? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin69 Отговорено Септември 21, 2014 Автор Share Отговорено Септември 21, 2014 За 200 лв., заедно с хубава стойка (в технополис гледах подобна за 55 лв.) + доставката още около 20 лв. беше по памет. Мисля, че тънко ми излезе, ама не знам, Вие ще кажете... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasi625 Отговорено Октомври 16, 2014 Share Отговорено Октомври 16, 2014 На външен вид добре изглежда,но не знам какво предлага като възможности.Можеш ли да снимаш едно видео да видя? :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts