ionicle Публикувано Октомври 24, 2006 Публикувано Октомври 24, 2006 вижте какфо зверче си зимам: http://www.aage.dk/images/products/_upload/17911.jpg понеже сега почвам, и ще трябва да я настроя, може ли да ми препоръчате място където ги настройват, или... Цитирай
vlex Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 За сетъп ли говориш или за настройване на струните? Ако е за струните има толкова много тунери из нета. Ако е за сетъп накарай някой батко/чичко от форума да ти отдели половин час за настройка Цитирай
ionicle Отговорено Октомври 24, 2006 Автор Отговорено Октомври 24, 2006 ми и двете - китарата ще дойде с махнат neck и трияя да иа сглобя и да настроя струните... Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Я плс кажи от къде и как си я поръчал. Цитирай
vlex Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 За струните има на сайта ми един иначе по интернет пиши в гугъл guitar tuner ще ти излязат хиляди. За сетъпването вече обаче мисля че няма да е зле някой чичко/батко от форума да ти помогне Цитирай
PRIMO Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 450$+40$ доставката за 490$ ще то докарат това непокътнато до вкъщи ? Цитирай
Recommended Posts