bratmito Публикувано Октомври 24, 2006 Публикувано Октомври 24, 2006 Предлагат ми регент 150 К,без говорител за 25 кинта.Струва ли си или ще е набутвация от моя страна? :think: Изобщо някой знае ли нещо за тоя усилвател- колко вата е ала бала.....Видях го на снимка има 3 потенциометъра Volume,Bass,Treble.Възможно е и в някакъв бъдещ момент да се направи по нова схема и да се ползват трансформатор,шаси и някой друг чарк. Ами с 2 думи струва ли си? :think: :wall: Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 http://www.radiomuseum.org/r/klingentha_regent_150k150.html Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Аз свиря с такъв и е Убиец - взимай го ВЕДНАГА! Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 25, 2006 Автор Отговорено Октомври 25, 2006 Аз свиря с такъв и е Убиец - взимай го ВЕДНАГА! А не е ли прекалено слаб?На тоя сайт който даде Mephistofel пише,че е 12 Вата.Принципно искам нещо по-силно,защото за вкъщи си имам 5 вата лампов. :think: Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 (Редактирано) Свиря през говорител Fane, който е 150 ватов и при повече бас издиша . Всъщност, основното усилване тук идва от басите, ама ти като си китарист, може и да не си доволен, а освен това, пазаруването на говорител усложнява нещата . Все пак, ако няма да го взимаш, аз бих - съобщи ми П.П.: С моя говорител спокойно надвиквам барабаните - с оригиналния не ставаше Редактирано Октомври 25, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Recommended Posts