ganev Публикувано Октомври 24, 2006 Публикувано Октомври 24, 2006 Колеги търся АБАНОС,ROSEWOOD,GRENADILLA WOOD. Ако някой знае нещо по въпроса да драсне един два реда...... Цитирай
emigrant Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Колеги търся АБАНОС,ROSEWOOD,GRENADILLA WOOD.Ако някой знае нещо по въпроса да драсне един два реда...... http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=14351 Цитирай
bluesman Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Мадерас барбер са точни с сроковете и с парите само че не са точни с качесвтвото което изпращат. Аз съм работил с тях от 1992 година и не съм много доволен. Моето мнение споделят и други колеги, които са купували мног големи количества от тях. Мисля че Theodor Nagel from Hamburg www.theodor-nagel.com са доста по-почтени.Тази година се видяхме на панаира в Франкфурт и мога да кажа че е коректен бизнесмен. Цитирай
ganev Отговорено Октомври 25, 2006 Автор Отговорено Октомври 25, 2006 Колеги търся АБАНОС,ROSEWOOD,GRENADILLA WOOD.Ако някой знае нещо по въпроса да драсне един два реда...... още продължавам да търся ,нужно ми е парче дърво Абанос за изваботка на цилиндър с външен диаметър 36мм и височина 68мм.Ако някой продава някакво такова парче от тези дървета :АБАНОС,ROSEWOOD,GRENADILLA WOOD да пише. Искам да си направя част за кларинета. Цитирай
bluesman Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Ще потърся между изреските ми. Скоро правих грифбрет за контрабас и може да имам такъв размер Цитирай
ganev Отговорено Ноември 1, 2006 Автор Отговорено Ноември 1, 2006 Ще потърся между изреските ми. Скоро правих грифбрет за контрабас и може да имам такъв размер :killyou: Как е ? Аз се надявам за малко абанос. :hello: Цитирай
bluesman Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 Ganev, намерих едно абаносово парче с тези размери но е кроено напречно и няма да е подходящо за струговане. Със сигурност ще намеря подходящо за теб парче но трябва да питам колеги. Споко, ще го имаш! Цитирай
Recommended Posts