Bassko Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 По-брутално е, като си сменя струните Цитирай
Bay Van Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Всяка една от тези китари може да бъде поръчана като цената започва от 2700 долара нагоре в зависимост от изискванията на клиента. Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Аве тия китари нарисувани ли са или само така ми се струва? Цитирай
Burton Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 леле...това просто не е истина...искам д кажа само ЕБАТИ КРАСОТАТА!!! Трябва наистина да си човек с болно въображение зада създадеш подобна форма! Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Тоя пич верно е адски добър..много керативни дизайни,или просто откачени Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 пичове, според мен онова чудо джаксън е китара създадена за срастнати от кръста еднояйчни близнаци. ми да, по цял ден нямат ко да праят щото са срастнати и си дрънкат Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 пичове, според мен онова чудо джаксън е китара създадена за срастнати от кръста еднояйчни близнаци. ми да, по цял ден нямат ко да праят щото са срастнати и си дрънкат Да, ама пак ще трябва да заемат странни пози! Или, викаш, вече са свикнали? Цитирай
Bay Van Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Ето го и самият Майстор Както и още малко снимки Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 Тоя е 100% пропаднал метъл! Само дето не е мноо пропаднал де... Чудно ми е тия за к'во са. В смисъл на кой му тряят толкоз много? Цитирай
Bay Van Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 The electronic layout is (right to left) master volume, pickup selector switch, booster volume, tone control. Mini switches (right to left) booster on-off switch. Two coil taps. Цитирай
Burton Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 (Редактирано) На мен ми прилича на стария метал, който си е осъществил мечтата и е реализирал хахавите си идеи Но каквото и да си говорим тая китара изглежда умопомрачително! п.с. А пък тия червеничките накрая на копченцата...ау леле...лууудницааа Редактирано Февруари 7, 2005 от Burton Цитирай
AXE Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Евала му на пича Bay Van ти откъде знаеш толкова за тоя? П.П. Не знам дали сте го виждали ама прилича донякъде на мениджъра (или някъф подобен) на Brazen Abbot. Само че оня е по дърт и по брутален :twisted: Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 По-брутално е, като си сменя струните Аз шест струни за 2 часа сменям, пък тоя... Цитирай
Joys Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Ами, ако въпросната китара се настройва обичайно, значи сме свидетели на уникална комбинация между ел. китара и ...ел. тамбура. А иначе ето един от инструментите на Пат Матини: Точно тук! В този сайт има най странните инструменти които съм виждал. А оная китара сигурно се настройва колкото време се акордира пиано. Цитирай
Recommended Posts